use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Μπουγιουρντί με Viofast λευκό

Viofast λευκό ψημένο στο φούρνο με τομάτα και πιπεριά. Ιδανική επιλογή ως ορεκτικό, συνδυάστε το με ζεστό ψωμί.

Viofast λευκό ψημένο στο φούρνο με τομάτα και πιπεριά. Ιδανική επιλογή ως ορεκτικό, συνδυάστε το με ζεστό ψωμί.

    recipe image Μπουγιουρντί με Viofast λευκό
    • 200γρ. Viofast λευκό κομμένο σε φέτες ή κύβους
    • 3 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες
    • 1/2 πιπεριά καυτερή κομμένη σε λεπτές φέτες
    • 1 πράσινη πιπεριά (κέρατο) κομμένη σε φέτες
    • φρέσκια ρίγανη
    • ελαιόλαδο
    1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180⁰C.
    2. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος τοποθετείτε πρώτα το Viofast Λευκό. Στρώνετε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά διάσπαρτα, φροντίζοντας να καλύπτεται το Λευκό.
    3. Ραντίζετε καλά με ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με τη ρίγανη.
    4. Ψήνετε για 10’-15’ στο φούρνο, μέχρι να πάρουν χρώμα τα υλικά και να λιώσουν ελαφρώς οι ντομάτες.